fbpx
Индивидуальный тур по Черногории 8 дней с палатками
17.06.2017
Русский вестник Черногория
12.09.2017
Показать все

Dnevne novine Crna Gora

путешествие по Черногории с детьми

путешествие по Черногории с детьми

Rusi zaljubljeni u crnogorsku prirodu

Crnogorske planine su i ovog ljeta dobro posjećene stranim turistima, dok na teritoriji kolašinske opštine prednjače albanski, kao i sve veći broj posjetioca iz Rusije, koji vole da uživaju u kolašinskim planinama.

Novinar Dnevnih novina je tokom nedavne posjete kolašinskom izletištu na Bašanjem brdu, na nekih dva kilometra od centra grada, naišao na grupu ruske djece, koja su pored kuća na ovoj lokaciji raspremili šatore. Ruska djeca su i prespavala u blizini jezera oduševljeni prirodom u ovom kolašinskom mjestu.

Kako im je objasnio njihov vodič, ruski državljanin Raoma Aldušin, koji već četiri godine živi u Tivtu, ova grupa broji četvoro djece, kao i sve njegove grupe, kako bi ih lakše kontrolisao.

“Budu i veće grupe djece, ali ja gledam da to budu manje. U pitanju su ruska djeca, ali mogu sa nama ići i crnogorska, ukoliko to žele. Volim manje grupe i radi bezbjednosti djece. Kroz šume ima mnogo zmija, a oni su, kao i sva djeca, iako slušaju po malo i nestašna, pa se moraju otvoriti oči”, kazao je Aldušin.

Rusi zaljubljeni u crnogorsku prirodu

Roman
Roman
Гид по Черногории. Организовываю незабываемые авторские туры по Черногории как однодневные туры, так и многодневные на авто и пешком.
English